Vlakno Cement 2018-02-08T20:46:38+00:00

CORE – vlaknocement

Mineralni kompozitni materijal visoko estetsko izraznostjo in z izvrstnimi tehničnimi lastnostmi. Società Italiana Lastre S.p.A. razvija in proizvaja ta materijal že od leta 1973. V tem času je podjetje veliko investiralo v raziskave in razvoj tehnologije, kar danes zagotavlja vlaknocementne izdelke edinstvenega dizajna, ki dosegajo najvišje zahteve standardov. Ti izdelki so danes prisotni povsod po svetu, pod različnimi imeni blagovnih znamk, kot je “CORE”.
CORE je kompozit naravnih materialov: cementa, vode, zraka armirnih vlaken in ostalih naravnih dodatkov. Vlaknocement se je na trgu uveljavil kot material z dolgo življenjsko dobo in pozitivnim učinkom na zmanjšanje porabe energije, s čimer zagotavlja dolgoročne prihranke na stroških vzdrževanja in obratovanja zgradbe. CORE vlaknocementne plošče je možno enostavno odstraniti v celoti in reciklirati. Vlaknocement je brezčasen material, ki ga vrhunski arhitekti in oblikovalci uporabljajo samostojno ali pa kombinirajo njegov tradicionalen karakter z inovativnimi tehnologijami in oblikovanjem.

> IDROFOBICO > ACRILICO TRANSPARENTE ANTIGRAFFITI > SURFACE > GROOVE > SANDBLASTED > RIGO  > STRIPES > ACRILICO PIGMENTA ANTIGRAFFITI